VIVA TECHNOLOGY,  22-25.05.2024 г., гр. Париж, Франция – международната технологична конференция, ориентирана към иновации и стартиращи предприятия

VIVA TECHNOLOGY, 22-25.05.2024 г., гр. Париж, Франция – международната технологична конференция, ориентирана към иновации и стартиращи предприятия

Период:

от
до

Регистрация:

от
до

Място:

гр. Париж, Франция

гр. Париж, Франция

Oписание на събитието

📑 МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ТУК

💡 В  изпълнение на Дейност 5  по Проект BG16RFPR001-1.002-0001 „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“ по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021 – 2027, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие с институционален щанд на предстоящата Международната технологична конференция, ориентирана към иновации и стартиращи предприятия VIVA TECHNOLOGY.

📅 Събитието ще се проведе в периода 22-25 май 2024 г. в гр. Париж, Франция, като част от Индикативна програма за организиране, провеждане и участие в специализирани събития с институционален щанд на ИАНМСП за периода 11 август 2023 г. – 11 август 2025 г.

💻 VIVA TECHNOLOGY e най-голямото европейско събитие за стартиращи компании и технологии. Това е мястото, където бизнесът среща иновациите. Събитието ускорява иновационните процеси в световен мащаб, като свързва стартиращи компании с технологични лидери, големи корпорации и инвеститори, отговарящи за най-големите предизвикателства на света. Очаква се да се включат 11 400 стартъпи от 174 държави и 2800 изложители. Проявата се посещава от над 150 000 посетители. Заявилите участие като говорители са над 450, като сред говорителите на миналогодишното издание са Еманюел Макрон, президент на Франция и Илон Мъск, собственик на Tesla, SpaceX, X.

🤖 По време на събитието се демонстрират най-новите технологични постижения, правят се различни интерактивни изложби и авангардни презентации в следните области: изкуствен интелект, климатични промени, мобилност, технологии в образователната и професионалната сфера, игри и електронни спортове и др.

✍🏻 Всички компании, които имат интерес да  вземат участие на институционалния щанд организиран от ИАНМСП, могат да направят своята регистрация до 15 май 2024 г. включително, чрез следната регистрационна форма:

📱 За допълнителна информация може да се обръщате към:

Ива Маринова, главен експерт в отдел ИО, e-mail: i.tsvetkova@sme.government.bg, тел: (02) 940 79 50;

Румяна Ненкова, главен експерт в отдел ИО, e-mail: r.nenkova@sme.government.bg, тел: (02) 940 79 39.

Сектори

  • Производството на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти
  • Дейности в областта на информационните технологии
  • Неправителствена организация
  • Клъстер
  • Асоциация
  • Иновации
  • Стартъп
  • Изкуствен интелект

Регистрирани
участници

Финикс Медии

Сектор: Дейности в областта на информационните технологии
Основна дейност: производство, дистрибуция, услуги
Продукт/услуга:

Информатика ЕООД

Сектор: Дейности в областта на информационните технологии
Основна дейност: производство, услуги
Продукт/услуга: Консултации в областта на производство на продукти в електроника и електротехника

Агромед ЕООД

Сектор: Дейности в областта на информационните технологии, Информационни услуги, Научноизследователска и развойна дейност, Иновации, Енергетика
Основна дейност: дистрибуция, търговия, услуги
Продукт/услуга: Информационна система за оптимизация на производството от ВЕИ и баланс на електроенергията в мрежата